lørdag 21. januar 2012

UFO-utfordring januar 2012

I år åpna vi sesongen med et dypdykk i det som av en eller annen grunn hadde endt opp som uferdige objekter -UFO. Det var gøy å se at så mange hadde tatt utfordringen og plukka fram så mange prosjekter som fortjente å bli ferdigstilt. Flere lot seg inspirere så vi håper å få se enda flere "samlinger" på neste møte!

Wenche hadde plukket fra store og små prosjekt fra skapene. Noen skal bli helt ferdige i løpet av våren, teppet forran til høyre er en stor jobb med delmål utover våren.

Kristrun har en ventende løper til venstre i bildet og et stort teppe til høyre.

Jorunn hadde med seg mange tepper, løpere og vesker som alle fortjener å bli sydd ferdig!

Lise mangler hanker på veska, quilting av teppe, løper og veggbilde og montering av stitcheryer.

Astrid V hadde med seg et teppe i skjeve log cabin, ei veske, et papirsømsprosjekt og et nydelig teppe i rødt og hvitt.

Randi Helene hadde med seg en fin boks der blokkene fra et kurs i Square in a square lå, en sommerduk som kanskje kan få pryde kaffebordet denne sommeren og et vinterbilde som nesten var ferdig.

Eva hadde en gang starta med godt mot på veske til skjærematta og alt det andre vi må ha med oss på kurs og sylørdager. Ser ut til at det arbeidet som tok mest tid er gjort, men så ble det stopp....... Inntil nå!

Når Ruth er ferdig med dette vil hun ha tre nye løpere, et putetrekk og et koselig Ole Brumm-bilde. Flotte prosjekter som vi gleder oss til å se ferdige.

Gerd Berit har tatt med seg tre vesker. De to som står bak trenger bare hanker før de kan gjøre jobben sin. Hun hadde også to løpere, den ene med tilhørende brødkurv. Da er det bare å sette i gang symaskinen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar