lørdag 21. januar 2012

Sylørdag 14. januar 2012

Denne lørdagen hadde vi satt søm av tepper til Tepper som varmer som tema. De som hadde lyst og anledning kunne sy til teppeaksjonen, men det var fullt mulig å sy andre ting også. Vi var 6 damer i Kirkestua denne lørdagen. Som vanlig var dagen fylt av søm, latter, hyggelige samtaler og utveksling av tips og ideer.
Wenche imponerte stort ved å allerede være ferdig med 3 ufoer siden onsdag. Hun hadde sydd ferdig denne løperen.... 

og disse søte barneveskene.

Denne dagen ble en av UFO-bunkene med ferdige log cabin-blokker sydd sammen til toppen til et Tepper som varmer-teppe. Dette blir et flott teppe!
Eva hadde laget to aplikasjoner til dette teppet før prosjektet stoppa. Hun lagde aplikasjonen med månen denne lørdagen og har tenkt å gi det ferdige teppet til Tepper som varmer. Det vil glede et barn!

Wenche og Ruth hadde funnet fremgangsmåten til denne blokka på nett. Den heter Anitas Arrowhead. Vi fikk en demonstrasjon og ble imponert over den fiffige måten blokka ble laget på!

Randi Helene hadde funnet fram dette prosjektet som skal bli et koselig teppe, mykt og deilig i flanellstoffer.


Gerd Berit gikk løs på en av sine UFO'er, en nydelig løper.

Ruth syr sine trekanter på en fiffig måte med utgangpunkt i to kvadrat som gir fire like biter bestående av to og to trekanter. Dette skal også bli et teppe til et barn som virkelig trenger det gjennom Tepper som varmer. Det blir spennende å se hvordan det blir etter hvert.
Lise begynte også på et teppe som skal bli til Tepper som varmer. Da disse var sydd sammen oppdaga hun at hun hadde skåret så mange biter at det nok blir to tepper etter hvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar