onsdag 11. mars 2009

Årsmøte onsdag 11.mars 2009

Ruth med teppet sitt som hun laget under kurset med Kari Renolen. Hjertet har hun laget av Angelina. Hun har også stashet teppet opp ved å bruke katteanheng og perlemorsknapper.
Eva har laget to slike vinteroppheng etter Art-to-heart-mønsteret "Gather Friends". Ordentlig søt var dette opphenget.
Ingjerd med sin grå løper med bue på langs og på tvers. Flott!
Samme løperen som beskrevet under forrige bilde.
Britt-Aase gjemmer seg bak sin flotte veske. Ingen grunn til å gjemme seg; veska har du all grunn til å være veldig stolt over, Britt-Aase!
Kari Renolen hadde et veldig vellykket kurs med noen av lagets medlemmer (se tidligere innlegg) og Gunvor hadde deltatt. Her titter hun frem over kanten på sitt teppe. Flott teppe!
Enda et bilde av Gunvors teppe. Gode/fine quilteting kan gjerne vises flere ganger. Ikke sant?
Nærbilde av øvre kant av teppet til Gunvor :-)
Jorun hadde brukt litt thaisilke i sitt veggbilde. Hun har vært flere ganger i østen og handlet stoff, tråd og knapper. Nydelige farger :-)
Torils veggbilde. Hun hadde valgt fargene rødt, sort og hvitt. Dramatiske farger som spiller godt på hverandre. Nydelig, synes jeg.
Astrid A.V. med sitt teppe. Hun var godt i gang med å sy lukkekanten til for hånd. Flotte farger!
Detalj fra Astrid A.V.'s teppe.
Inger Elise hadde sydd toppen til et vognteppe. Legg merke til de morsomme sauene!! Hun var litt usikker på hvor mye hun skulle quilte teppet og søkte råd blant medlemmene. Heldig er i hvertfall den som mottar en så flott gave, det er sikkert!
Inger Elise hadde også sydd en skopose. Legg merke til det flott stoffet :-)
Inger Elise liker å pusle med småe quilteting. Se bare denne flotte syetuiet med stitchery på utsiden.
Innsiden av etuiet. Hun hadde brukt plast som avstiver inni etuiet.
Nærbildet av stitcheriet ble litt uklart, men jeg tok det med uansett. Det er jo sååååå søtt!
Astrid A. hadde sydd løperen "Spåblomst" etter mønsteret til AnnAKa. Man blir rent forelsket igjen ved å se på denne flotte løperen......
Astrid A. hadde bare brukt rester i løperen. Rester duger, det er visst!
Hun hadde også sydd denne nydelige toalettveska. Legg merke til quiltinga :-)
Et kikk inni toalettveska.
Wenche hadde sydd ferdig en løper etter en temakveld med Martha Roterud. I følge henne selv var hun ikke fornøyd med "hovedstoffet"; vi andre skjønte IKKE hva hun var misfornøyd med. Nydelig ble den, Wenche!
En liten frøkenveske med morsomme knapper. Hankene ble i utgangspunktet litt for brede, dermed har Wenche sydd den sammen. God ide når det er småe hender som skal bære denne!!
Sort og okerfarget veske som hun har sydd flere av tidligere. Ikke rart at flere bestiller slike vesker av henne; denne var jo flott!!
Nærbilde av Wenches veske.
Hun hadde også sydd to toalettvesker etter Kari Renolens mønster. Flotte quiltesaker!
Bente ble inspirert på forrige møtet til å sy denne flotte adventskalenderen.
Nærbilde av kalenderen.
Ellen hadde sydd to flotte vesker i japanske stoffer. "Japanerne" kler hverandre og veskene var aldeles nydelige.
Ellen med begge veskene sine :-)
Margit-Elisabeth hadde sydd "ugler i mosen" på sine dekkbrikker. Morsomme.
Anne hadde sydd en sommerlig rosa løper. Den var visst tiltenkt bestemoren hennes som hadde kjøpt det rosa stoffet som går som en bred kant rundt. Stoffet var innkjøpt for mange år siden og skulle egentlig blitt til en pysjamas.....
"Det var da bare noen rester" sier Anne om det meste hun syr. Hun ser ihvertfall muligheter i det meste. Legg merke til pyntesømmene hun har sydd i buede linjer langsetter midtstykket av duken.
Anne hadde også deltatt på kurset "Frie former" med Kari Renolen. Hun kalte teppet sitt "Under fjerne himmelstrøk". Legg merke til rosa inni malja; en fiffig detalj! Ellers hadde hun et lite innslag av rødt (utrolig godt planlagt) i sitt blå-svarte teppe.
Stoffmotivet som var utgangspunktet for Annes komposisjon av teppet.
Randi Helene hadde med seg løperen sin som hun hadde sydd etter en temakveld med Marthe Roterud. Skulle nesten tro at de som viste frem quiltearbeidene sine hadde kledd seg for å stå i stil med fargene i tingene de hadde sydd.... :-)
Bare se på de andre som også viste veggteppene sine etter kurset med Kari.
Randi Helene var påmeldt på siste kurset med Kari Renolen, men kunne ikke delta. Hun hadde derimot laget seg noen "frie blokker" og satt dem sammen til en veske som ikke var helt ferdig. Randi Helene er en veske-dame med stor D. Tror nok at hun har sydd en veske for enhver anledning. Dette er noe hun KAN.
Forrige sommer/høst deltok Randi Helene med denne veska i en konkurranse utlyst av Fabrikkutsalget i Brumunddal. Kjenner du den igjen? Ja, ikke rart i så fall. Den var nemlig avbildet i forrige nummer av Quiltemagasinet (Nr.1/09).
Jeg derimot, får ikke sydd noe som helst for tiden. Er litt misunnelig på disse driftige damene som får gjort unna noen quilteprosjekter mellom hvert møte.
Jeg har for mange jern i ilden med politikk, idrettslagsarbeid og -politikk for tiden. Blogginga tar jo også litt tid, men er utrolig morsomt når man får sååååå mange positive tilbakemeldinger fra folk som følger bloggen vår og min. I tiden fremover kan det være nyttig å følge min blogg; holder på med å lage et påske-gåte (eller mystery). Det skal bli en påskeløper med litt stitchery og litt enkel lappesøm.
Husk neste møte i GQL er 1.april! (Ingen aprilsnarr)
Inntil da, medlemmer av Gjøvik Quiltelag, ta vare på dere selv. Kos dere med lappesømmen! Så ses vi 1.april :-)

1 kommentar:

  1. Etter jeg kom hjem fra tur idag måtte jeg jo innoå
    bloggen vår. Kjempefin blogg du lager for oss
    Elin!
    Kle, fra Ruth

    SvarSlett