tirsdag 17. september 2013

Høstens første møte 21.august

Kakevertinnene hadde virkelig svingt seg og nydelige kaker sto på bordet på høstens første kreative samling! Nam.......


Astrid A. hadde sydde dekkbrikker i nydelige stoffer; her ser du to stykker. Hun hadde også brukt tvillingnål til quiltesømmene. Smart :-)

Margit-Elisabeth hadde hatt et års permisjon fra quiltelaget, men er nå tilbake for fullt!
Vi har savnet henne og hennes lune kommentarer.
Her viser hun frem en ugleapplikasjon, nedenfor kan dere se et teppe som er knutequiltet, en veske som i følge henne er en katastrofe (synes ikke vi) og til slutt en koselig kaffeduk :-)
Velkommen tilbake, Margit-Elisabeth!
Disse søte oppbevaringsposene er det Ingjerd som står bak! Hun sverger til campinglivet, noe posene gjenspeiler :-) Snarte ting å ha med seg i campingvogna for å holde orden på diverse ting!
Britt-Aase har sydd MYE! Kamaraet mitt klarte ikke å oppdatere seg like raskt som hun viste frem det ene quilteprosjektet etter det andre, så her har jeg måttet redigere bildene litt....
Men nyt dem og klikk gjerne på dem, så får du dem opp i et større format :-)
Hun har sydd flere duker, restetepper, dekkbrikker og en veske! Kos deg med bildene. Kanskje du blir inspirert til å bruke opp restene dine også....

Wenche deltar på flere messer og salgsstands rundt om i distriktet og Østlandet. Skiltet hun hadde er borte, så da sydde hun likegodt et nytt et :-)
I tillegg har hun sydd en pute, flere løpere, grytekluter og en veske. Se bildene nedenfor. 

 
Ruth hadde med seg en miniutgave av tannpirkerholder. Smart ting å ha i veska :-)

Randi Helene har også vært produktiv i sommer!
To vesker + flere pompadurer har hun laget. Og hun har en forkjærlighet til blåe stoffer, så ikke uventet var alt holdt i blåe toner :-) 

 
 

Her står jeg, Elin S. bak en av de to dukene jeg hadde tatt med meg på høstmøtet. Duken i grå, gul og turkise toner er en av to like. Den første er gitt bort og denne går også i posten nordover :-)
Den siste i sukkertøy-farger er også en gave til ei som fortjener det :-) Der mangler den ennå siste finpussen og lukkekanter.


Så er vi kommet til Anne M.-avdelingen. Hun har sydd både løper, puter og festremse inspirert av MyQuilt-bladet. Morsom effekt med krympestoff (klikk på bildet for å se detalj....)
I tillegg har hun sydd to duk- og putesett. Legg merke til duskene :-)
 Lise har testet ut en ny linjal. Dette med hell!
Og hun viste frem en veske hun har fått (?) som hadde mange artige detaljer og tilhørende punger :-)Torill Synnøve har sydd en løper med matchende mugrugs i saaaarte fine stoffer.Siste-damen ut var Eva Irene. Hun viste frem en bryllupspresent som hun hadde sydd. Selvfølgelig måtte det bli noe med hjerter på til de nygifte! Jeg er sikker på at brudeparet satte pris på gaven.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar