torsdag 16. mai 2013

Mai-møte i GQL

 Vi hadde vårt møte 8.mai og mange hadde nok sett sitt snitt til å ta langfri og reise bort. Vi var ikke så veldig mange som hadde møtt frem, men kakebordet var like bugnende som om vi hadde vært fulltallig. HELDIG for oss som møtte; her var det mye godt å kose seg med til kaffen :-)
 
 Ruth viste frem sin fargerike pompadur :-)
 Wenche hadde med seg mange quilteting. Nyt bildene og legg spesielt merke til barneteppet! Uvante farger fra den dama, men kanskje Wenche begynner å bli dristigere i fargevalget fremover. VI likte i hvertfall resultatet!


 Anne M. har benyttet sin nye linjal mye og her går det i ugler for tiden. Legg merke til spennende stoffvalg! Man blir i godt humør av disse uglene :-)


 Randi Helene har sydd et nett i dette spennende stoffet. Artig og naturvennlig med nett som kan brukes om og om igjen!

 Ellen hadde sydd en skopose. Legg merke til at hun har brukt et stoff med skomotiv rundt glidelåsen. En riktig festskopose :-)
 Astrid A. hadde sydd seks slike spisebrikker i jordtoner. Virkelig delikate var de :-)
 Winni har sydd en duk i vårlige farger. Det hvite stoffet er en damaskduk hun har kjøpt fra en bruktbutikk! Smart, ikke sant?
 
 Winni har IGJEN sydd et meget stort teppe etter mønster fra MyQuilt! Dette i høstlige farger! Til og med har hun brukt hardangerbroderier inni noen av blokkene. Quilten er quiltet i remser, så da blir den ikke så uhåndterlig...... Nyt resultatet.
 Aud Elisabeth har også benyttet de samme stoffene som Ruth har gjort i sin veske. Legg merke til de morsomme og praktiske lommene i sidene av vesken.
Jeg tror jammen at Aud også er blitt sprekere i stoffvalget.....

 Jorun har dukket dypt i restekurvene sine og inspirert av Winni har hun sydd to tepper i stripeteknikk. Ble de ikke fine? Britt-Aase har vært på ferie i Spania, men nå lurer jeg på om det er ferie eller broderi-leir..... Hun har sydd maaaaaaassssssse. Bare se følgende bilder!
Alle stitcheriene har hun sydd der nede, men montering og alt av maskinsøm har hun gjort etter at hun kom hjem. Men for et arbeid!!! Vi tar av oss hatten for deg, Britt-Aase!
Bildene av hennes quiltearbeider får være avslutning på vårt maimøte.
Neste gang vi ses, er det SOMMERTUR med GQL som i år går til Lille Stasjon i Lier og Lappemakeriet på Bærums Verk! Vi gleeeeder oss!


  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar