tirsdag 26. juni 2012

Mai-møte

Mai-møtet ble en blanding av fremvisning av UFO'er som ikke var UFO'er lengre, endel nye ting og tepper til tepper-som-varmer-aksjonen.
Wenche var førstemann ut! Morsomme barnevesker var sydd av gamle blokker; en morsom ide :-)
En nydelig stjerneduk sydd i Hurra-stoffer (dvs: rødt, hvitt og blått), skulle passe bra i glade mai-dager!
Dette stjerneteppet hadde Wenche montert på nytt! Sprettet opp alle quiltetrådene og montert på nytt. Men resultatet står seg!
Teppe sydd av selvfargede stoffer.
Og et klassisk log-cabin-teppe sydd i typiske Wenche-farger og stoffer for noen år siden. Det enkle er ofte det beste!!!!
Noe nytt hadde Wenche også laget! Bare se på denne flotte toalettmappen sydd etter mønster fra MyQuilt!

Og en duk med hjerterapport i midten!
Og til slutt et nærbilde av barneveskene.
Ruth hadde også fått fullført endel UFO'er. En brikke og to løpere i grønne og okre toner med små innslag av rødt og sort.
Og ikke minst en tenkende og funderende Ole Brum!!!! Riktig søt er han :-)
Aud hadde sydd et hjerteteppe til UFO-utfordringen.....

Kristrun viste frem duken med to matchende puter som er relativt ferske UFO'er siden hun ikke har sydd lappeteknikk så lenge. Men det skal man ikke tro når man ser hva hun lager!! Se også teppet hun har laget! Dette er det første teppet hun har sydd, og hun påsto at mannen hennes bare så noen hårtuster av henne mens hun kjempet seg gjennom maskinquiltinga..... Resultatet ble i hvertfall kjempebra!!

Hanne hadde ikke med noen UFO'er, men derimot et nytt og flott bilde av sin niese (?). Hun hadde overført fotografiet til stoff og sydd ramme rundt. Megaflott!! Kjempeide til gaver o.l.
Ingjerd hadde satt seg som mål å bruke opp alle de blåe og turkise stoffene sine. Nyyyydelig og friskt!
Randi D. hadde med et teppe sydd av firkanter i julefarger, uten at det var julete :-) Kjempefint resultat!
Randi Helene hadde med seg en hel sekk med ferdige UFO'er! HUN har vært produktiv denne våren, det er sikkert! Hun får være en inspirasjon for oss andre som har sytørke........ Nyt de neste 5 bildene av hennes arbeid.
 Bente hadde sydd ferdig et stitchery og rammet det inn til en pute. I tillegg hadde hun sydd hjerteteppet nedenfor.
 Ååååååå; sukkertøyfølelse.

 Avdeling Jorunn: teppe med flying geese-mønster og et quilt-as-you-go-teppe var hennes bidrag til UFO-utfordringen!


 Hvem gjemmer seg bak dette teppet? Kan det være Solfrid.......?

 Astrid V. hadde sydd flere duker og løpere av gamle ananas-blokker.
Når hun syr noe har hun en tendens til å sy to i parallell; bare se på veskene nedenfor.
I tillegg hadde hun sydd ferdig et teppe med skjeve remser i log cabin-teknikk og et teppe i rødt og hvitt. Stoffene til det siste teppet hadde hun kjøpt av Nora på "loppemarkedet" som GQL hadde for en tid tilbake, bare supplert med litt fra egne gjemmer! Flotte resultat, det er sikkert!


 Gerd Berit hadde sydd ferdig en løper i skjeve former og en løper med matchende brødkurv! Hun velger alltid delikate og samstemte stoffer, den dama. Og da blir resultatet veldig bra :-)
 Så er vi kommet til avdeling LISE! Hun hadde mange UFO'er ferdig: løper i sarte farger, lite veggteppe med hus på, større veggteppe med mange stitchery (BoM fra Australia med utrolig flotte knapper påsydd) og Weekend-bagen vi hadde kurs på for en tid tilbake. Nydelige arbeider, var det. Lise; du har vært flittig!

  
 Anne M. har INGEN UFO'er!!!!!
Hun er nemlig av den sorten som fullfører det hun har begynt på. Hun hadde med seg en piknikkduk i gladfarger og en aldeles nydelig løper med stilistiske blomster. I tillegg hadde hun fått noen stoffer i gave, og det hadde resultert i to løpere i sarte og vårlige toner.
 Astrid A. hadde sydd to tepper til tepper som varmer-aksjonen. Firkantene i det nederste av hennes tepper, er sydd sammen av en og en firkant! Helt utrolig jobb! Men så blir det jo såååå flott :-)


Britt-Aase ble sistemann ut i møtets freemvisning. Hun hadde sydd et nett med et aldeles nydelig stitchery-motiv på. I tillegg hadde hun sydd et slumreteppe i rutete stoffer som mannen hennes hadde lagt beslag på! Skjønner han godt, jeg :-)

Til slutt; lurer noen på hvem som vant premien i UFO-utfordringen?
Aud var den som ble trekt ut som den glade vinner av en pengesum som skulle brukes på stoffer!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar