torsdag 9. februar 2012

Januarmøtet vårt i GQL

 Lise, GQL's leder, startet det nye årets "Vis-og-fortell" med et knippe av sine siste verk. Her var det både stitchery, julenisser, toalettmappe og dekkbrikker. Verdige "startere" på det sømmelige året 2012! Aud hadde med seg et utrolig flott sengeteppe som hun riktignok har sydd for noen år siden, men som er verdt en skikkelig titt igjen. Er det ikke flott?
Ellers hadde hun med seg en juleløper og en riktig syrlig og vårlig duk. Takk Aud for inspirasjon :-)
 Et nydelig stitchery-motiv fra et tysk lappeteknikkblad.
 Ruth hadde med seg to småe veggtepper, riktig søte var de :-)

 Winni hadde som vanlig litt av hvert med seg av ferdige prosjekter! En løper med matchende mug-rugs,
 et aldeles fantastisk teppe

 ..... og til slutt et hjertelig teppe sydd etter MyQuilt BoM. Nyt resultatene, damer :-)


 Wenche hadde sydd så mange løpere til julemesser og gaver, men måtte jo også ha en løper selv!!!!! Ergo applikerte hun hjertene i hver ende av denne linløperen! Smart dame med fine ideer :-)
Ellers hadde hun stitchet en jule-rekke fra SewHappy Christmas Sewalong (gratis mønster som lå ute på nettet en begrenset tid.......).


 Ingjerd med sin løper i veeeeldig julete farger! Enkel stripeteknikk som alltid gir flotte resultater når hun sitter bak symaskinen!

 Solfrid med sin AnnAKa saue løper! Er den ikke morsom?
 Anne M.'s hjørne; denne damen har flere timer i døgnet enn oss andre! Bare se hva hun har produsert!!!! I tillegg hadde hun tatt med seg sin sønns for lengst fravokste jakker og bukser til inspirasjon for oss.

Anne M. avsluttet årets første "Vis-og-fortell" med denne duken/teppet som er blitt til med noen spreke stoffer som damen kjøpte på vår (dvs. Randi Helene, Elin S og Anne M.) tur til Sverige før jul.
Vi gleder oss alle til et SØMMELIG GODT ÅR!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar