fredag 11. september 2009

På siste møte 9.september hadde vi inspirasjonskveld med Martha Roterud. Vi ble inspirert, det er sikkert!

En pilkrans med hjerter i log cabin-stil. Noen med brede striper, andre med smale striper, atter andre med både smale og brede striper.
Her kan du virkelig boltre deg med alle restestripene du har :-)
Jeg glemte å ta bilde av Martha Roterud som vi hadde "importert" fra andre siden av Mjøsa for å inspirere oss, men damen med de utallige ideene kan du se litt i bakgrunnen på dette bildet. Sorry, Martha.
Kremmerhus ala Martha.
Nålepute sydd av stripesett. Pyntet med rose av stoffstrimler.
Nusselige punger i forskjellige størrelser.
Bærenett.
Brødkurv i frekke farger :-)
Kveldens favoritt i mine øyne. En løper i litt utradisjonell stil, men med hovedfargen lilla.
Vasket i vaskemaskin og tørket i tørketrommel for å få litt "bulkede" stil. Legg merke til quiltinga som går enkelte plasser litt på kryss og tvers. Morsom effekt, det er sikkert.
I endene er det sydd på dusker av mulinegarn med pynteperler innenfor.
Kransen hang i en bjelke som inspirasjon for oss.
Nærbilde av en sminkepung. Ordentlig søt var den.
Martha hadde med seg noen stoffer som hun solgte. Disse tre damene har sikkert INGEN stoffer hjemme, så her blir de fristet :-)
Gerd Berit har konfirmant denne høsten. Hun broderer HELT nydelig, så dattera hennes er heldig som får bunad sydd av sin mor til den store dagen. Her syr hun på det som skal bli veska til bunaden.
Ellen, Margit-Elisabeth og Randi Helene syr og diskuterer stoffbruk!!!
Toril Synnøve hadde bursdag akkurat på denne dagen. Ikke rart at hun er blid!
GRATULERER MED DAGEN!
Wenche er rask til å sy og klarte å gjøre ferdig sitt kremmerhus. Ble det ikke fint?
Wenche deltar på mange utstillinger og messer gjennom året. Tør vi gjette på at dette kommer til å bli en av hennes julevarer til messa i Fjellhaven?
Anlaug koser seg med å velge stoff til neste trinn.
En av Marthas modeller. Her har hun tatt utgangspunkt i en gammel blokk som hun hadde liggende (stjerna) og komplementert med stoffer og perler rundt. Aldeles flott resultat.
Kristrun var med som gjest på denne inspirasjonskvelden. Hun ble så ivrig at hun meldte seg inn i Gjøvik Quiltelag med en gang. Hun hadde deltatt på et kurs som Randi Helene holdt på Sømsenteret for mange år siden og også deltatt på noen få møter da GQL var nystiftet. Hjertelig velkommen skal du være, Kristrun!
Her holder hun en av Marthas modeller; kanskje et oppheng for julepost?
Veska til Martha som hun hadde mange av modellene sine i da hun ankom møtet vårt.
Tusen takk Martha for en skikkelig idefull kveld :-)

1 kommentar:

  1. Ser ut som om dere har hatt en bra samling. Skal selv på kurs med Martha 19 september i husflidslaget hvor vi skal sy løperen med dusker på og det gleder jeg meg til. I oktober kommer hun til quiltelaget hvor vi skal sy julehjerter og kremerhus - var derfor veldig inspirerende og se dette :-) Ønsker dere en god helg.

    SvarSlett